lunes, 26 de diciembre de 2011

ABENDUAREN 17KO EMAITZAK

EUSKAL LIGA: Tolargi 1 - GOIERRI K.E. 2
Urretxuarren bolada ona jarraitzen du oraindik. Aste honetan gainera garaipena 2. sailkatuaren etxean lortu dute. Partidu parekatua izan zen kalitate handiko ibartar talde gaztearen aurka. Lehenengo zatia 0-1 amaitu zen. Bigarren zatian 2 taldeek aukerak izan zituzten baina etxekoek berdinketa lortu zuten 5 minutu falta zirela. GOIERRI K.E. ez zan kokildu eta garaipenaren bila joan ziren eta baita lortu ere 3 minuturen faltan. Azkeneko minutu horietan ondo defenditu zuten eta 3 puntuak Urretxura etorri ziren. Garaipen honekin igoera postuetatik gertuago jarri dira.Orain puntu batetara dago.
Aitz,Borja,Danilu,Montxi(1),Josu,Ander,Txingu(1),Dani eta Xabik jokatu zuten

Sigue la buena racha de los de Urretxu y esta semana consiguieron la victoria en cancha del segundo clasificado. El partido fue parejo contra uno de los equipos con más calidad de la categoría y el más joven,sin duda. La primera parte acabó con 0-1.En la segunda parte los dos conjuntos gozaron de ocasiones para marcar pero los de Ibarra empataron a falta de 5 minutos. El GOIERRI K.E. buscó la victoria y la consiguieron a falta de 3 minutos. Los últimos minutos fueron de vértigo pero los de Urretxu se defendieron como gato panza arriba y se trajeron los 3 puntos.Con esta victoria el GOIERRI K.E. se coloca a un punto de los puestos de ascenso.
Jugaron:Aritz,Borja,Danilu,Montxi(1),Josu,Ander,Txingu(1),Dani y Xabi.