domingo, 25 de septiembre de 2011

LIGA HASIERA TXARRA - MAL DEBUT LIGUERO

UPV ALAVA 6 - GOIERRI K.E. 3
Partidu txarra atzokoa Vitoria-Gasteizen. Nahiz eta,lehenengo zatia 0-1 irabazten bukatu eta joko ona erakutsi, bigarren zatian izandako hasiera oso kaxkar bati esker, Urretxukoek minutu batean, 3-1 galtzen zeuden. Gainera, bigarren zatiko 5 minutuan laugarrena jaso zuten. Egia da ,erreakzio txiki bat izan zutela,4-3, eta 10 metroko jaurtiketa eduki zuten berdinketa lortzeko, baina penalty bati esker, etxekoek 5-3 jarri zuten markagailuan 4 minuturen faltan. Gol honek min handia egin zuen eta Gasteiztarrek lortutako seigarren gola oraindik eta gehiago. Orokorrean, partidu txarra Goierri K.E.koek egindakoa. Esan behar da ere, epailearen lana oso kaxkarra izan zela. Bostgarren golean, penaltiaren jokaldian, baloia alboko marratik metro bat atera zen eta jokaldia jarraitzen utzi zuen. Horrelako adibide asko idatzi genitzake baina ez du pena merezi.
Aritz,Xabi, Borja(1),Danilu(1),Sevi;Iker, Josu,Eneko,Montxi(1),Dani eta Txingu jokatu zuten.
Hurrengo astean Berriotxoa taldearen aurka jokatu dute Aldiri Kiroldegian. Ea 3 puntuak etxean gelditzen diren.

Mal partido el jugado ayer en Vitoria-Gasteiz. A pesar de terminar la primera parte ganando 0-1 y con un buen juego, el mal inicio de la segunda parte fue un lastre para el Goierri K.E., ya que en el primer minuto recibió 3 goles y al minuto 5 recibía el cuarto.Tuvieron una pequeña reacción, 4-3 y un tiro de 10 metros con el que se pudo igualar el partido, pero un penalty, a falta de 5 min minó la moral de los de Urretxu. El sexto gol de los gasteiztarras en el último minuto no dio opción a reaccionar. La actuación del colegiado fue muy mala.Como ejemplo, la jugada del quinto gol de la Upv: el balón salió un metro de la línea de banda y ante la sorpresa de todos, no pitó fuera.En esa jugada vino el penalty que sentenció el partido. Podríamos poner mucho más ejemplos aunque no es excusa para el mal juego del Goierri K.E., sobre todo en la segunda mitad.
Jugaron: Aritz,Xabi,Borja(1),Danilu(1),Sevi; Iker,Josu,Eneko,Montxi(1),Dani y Txingu.
Esta semana el Goierri K.E. juega contra el Berriotxoa en el Polideportivo Aldiri.Esperemos que los 3 puntos se queden en casa.